- Šifra
- 101407
- Brand
- ARIETE
- Priprema hrane bez ulja
- da
- Snaga
- 2100 W
- Zapremina
- 9 l
- Boja
- inox/crna
- Broj fioka
- 2
- Kontrola (digitalna/manuelna)
- digitalna
| Ariete friteza AR4625 | |
| Friteza na vruć vazduh, bez masnoće sa dve odvojene komore | |
| Snaga 2100 W | |
| Kapacitet | 9 l (2 x 4,5 l) |
| Temperatura | 35 -200 ºC |
| Tajmer | 60 min |
| Regulacija snage | |
| Nezavisna podešavanja za obe komore + sinhronizacija vremena završetka pripreme hrane | |
| MaxCrisp funkcija | |
| Funkcija dehidratora | |
| Indikator temperature | |
| Kontrolna tabla na dodir | |
| LCD ekran | |
| Funkcija pauze | |
| Automatsko isključivanje | |
| Prekidač za uključivanje/isključivanje | |
| Noge protiv klizanja | |
| Kućište sa čeličnom završnom obradom | |
| Dve uklonjive činije sa ručkama i nelepljivim premazom | |
| Dve rešetke za roštilj | |
| Dužina | 41,5 cm |
| Širina | 35,5 cm |
| Visina | 32 cm |
| Boja | crna/inox |
- Model:
- ARIETE AR4625
- Naziv i vrsta robe:
- FRITEZA
- Uvoznik:
- REFOTB
- Zemlja porekla:
- KINA
- Prava potrošača:
- Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Napomena:
Tehnomedia centar DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.
Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring.